20:15

Härryda IF

Referat: FC Fiskebäck - Härryda IF

FC Fiskebäck - Härryda IF 1-1 (1-0).

Seriepremiären slutar rättvist oavgjort efter att FCF haft ledningen i halvlek. Det var också hemmalaget som startade matchen bäst och vi kändes lite nervösa, vi blev stressade av deras höga press och slog alldeles för många långbollar som fastnade på deras backlinje.
Det är även under denna period Fiskebäck får sitt ledningsmål efter en hörna.
Men efter halva första halvlek och efter målet känns det som att nervositeten släpper och vi har jobbat oss in i matchen och avslutar halvleken bäst.
I andra fortsätter vi som vi avslutade första och får tillslut utdelning, Aui slår en kanon boll till David som löper in mot mål och spelar fram Bako som lägger in kvitteringen i öppet mål.
Där och då kändes det som att vi skulle kunna vinna matchen och FCF såg trötta ut.
Men istället är det vi som tröttnar och hemmalaget hittade ny energi och fick ta över matchen igen. Men vi släpper inte till något direkt farligt emot oss i slutet och matchen slutar 1-1.
Vi äger varsin halva i bägge halvlekarna så resultatet får helt klart ses som rättvist!

Tycker att vi återigen är stabila bakåt där vi inte släpper till mycket, oftast när det blir farligt så är det när vi själva slarvar med bollen.

Men nu är det igång och nästa vecka stundar hemmapremiär mot Näset SK som föregående år slutade på en andra plats.
Hoppas vi ses då och vi går självklart för tre poäng!